Suomeksi In English

Ellin asukkaana voit huoletta unohtaa pesukoneostokset, sillä kaikissa kohteissamme on pesutuvat, joita saa käyttää maksutta joka päivä klo 8–22. Voit varata pyykkivuoron pesulan varauslistalta tai sähköisestä varausjärjestelmästä (ELS-vision kohteet). Linkki varausjärjestelmään: https://joensuu.vuorosi.fi/ tai voit ladata mobiilisovelluksen.

ELS-vision käytössä seuraavissa kohteissa: Itäranta 18, Kalastajankatu 32, Kalevankatu 26b, Kimpikuja 3, Kiulu-/Leilitie, Länsikatu 18, Niskakatu 15 ja 16D, Nuottaniementie 16-18, Opiskelijankatu 7, Penttilänkulma 2, Suvikuja 8

Vision MOBILE -mobiilisovellus helpottaa pesulan käyttöä

Voit varata talon yhteisiä tiloja kuten pesutuvan ja kuivaushuoneen mobiililaitteellasi milloin ja missä tahansa. Näet varauksesi jäljellä olevan ajan ja voit asettaa esim. ”kone valmis” –hälytyksen*. Sovelluksella tarkistat näppärästi tilojen varaustilanteet ja voit myös peruuttaa omat varaukset. Lisäksi löydät sovelluksesta yleisiä tiedotteita Elliltä.

Vision MOBILE -sovelluksen käyttöönotto

  1. Lataa ilmainen sovellus Android- tai Apple-mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta.
  2. Siirry tietokoneellasi Vision WEB -sivulle (osoitteen ja käyttäjätiedot saat Ellin asiakaspalvelusta) ja kirjaudu sisään saaduilla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  3. Näpäytä hiirellä sivun alalaidassa kohtaa ”Käytä mobiililaitetta varaamiseen”.
  4. Käynnistä Vision MOBILE -sovellus mobiililaitteellasi, valitse ”Skannaa QR-koodi”.
  5. Kun QR-koodi on skannattu, avautuu sovellus automaattisesti kohtaan ”Oma sivuni”. Tämä sivu on asetettu sovellukseen oletusalkunäytöksi.
  6. Aloita Vision MOBILE -sovelluksen käyttö.

Katso myös:

Valikko